Klubu se je pridružilo že kar nekaj aktivnih članic s tega območja in izjemno smo veseli nove in sveže energije. Dve izmed posavskih članic, Metka Resnik in Monika Žokalj, pa sta tudi prevzeli organizacijo letošnjega klubskega silvestrovanja, ki je potekalo v soboto, 3. 12. 2022.

Pot nas je tokrat vodila kar v Posavje. Najprej smo si ogledale izjemno lepo praznično okrašeno Krško, nato pa nas je pot vodila v gostilno Kunst, kjer smo uživale v dobri glasbi, plesu in izbrani kulinariki. Vseh 16 udeleženk silvestrovanja je obdaril tudi Secret Santa in jim tako še dodatno pričaral nasmeh na obraz.

Z veseljem smo prelistale tudi prihajajočo slikanico Palček Migetalček in čarobni čeveljčki, najnovejše članice Vesne Draginc in se veselile vseh dosežkov naših članov. Verjemite, ni jih malo in ponosni smo prav na vsakega.

S sproščenim druženjem smo tako zaključili aktivnosti za letošnje leto, že januarja pa se vidimo v Brežicah v Yogurtlandiji ob kreativnem kofetku. Lepo vabljeni, da leto 2023 ustvarjate z nami.

Člani Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine vam želimo veliko veselja, kreativnosti, nasmehov in odličnosti na vseh področjih v letu 2023.

Zapisala: Maja Fink

Fotografije: Jadranka Meglen

Koristna povezava