Portal eTajnica.com je nastal kot odgovor na potrebo po dodatnem izobraževanju, informiranju in sodelovanju med osebami iz različnih podjetij in ustanov.

Nekoč je bil portal namenjen tajnicam, poslovnim sekretarkam in asistentkam, danes pa je namenjen vsem, ki tudi zaradi dela na daljavo vedno bolj pogosto sami vodijo različne evidence.

Nekoč

Najprej so obiskovalci znanja in informacije prejemali prek:
- kratkih nasvetov v obliki člankov,
- baze znanja, ki je vsebovala vzorce dokumentov, nasvete za vsakdanje delo in obrazce za povezovanje z zunanjimi inštitucijami,
- forumov, ki so povezovali obiskovalce iz različnih podjetij in ustanov in
- redne tedenske okrožnice, ki je prinašala novosti na pisarniških delovnih mestih.

Primeri nekaj uspešnih podstrani: forumi, obveščanje o delovanju klubov in baza znanja.

Na začetku nam je bilo pomembo, da veste in da imate na voljo informacije za boljše delo.

Danes

V zadnjih letih je vzpon družbenih omrežij, specializiranih spletnih strani in orodij prinesel spremembe v podjetja in ustanove in s tem so se spremenila tudi opravila na pisarniških delovnih mestih.

Zaposleni na pisarniških delovnih mestih postajajo vse bolj osebe, ki iščejo in zagotavljajo točne informacije ter vodijo evidence (npr. kadrovske). In vse to zelo hitro. Opravila v zvezi z informiranjem sodelavcev so ostala enaka - le veliko več jih je. Spremenil pa se je način informiranja - največkrat prek e-sporočil ali pripravljenih evidenc v elektronski obliki.

Jutri

Najnovejši trend je mobilno delo in dostop do podatkov od koder koli na vseh napravah - v službi, od doma, na poti in iz računalnika, tablice ali mobilnega telefona.

Odgovor portala eTajnica.com na spremembe je rubrika Novosti, ki prinaša preproste evidence, ki ne potrebujejo obsežnih navodil za uporabo. Namen evidenc je urejanje posameznih področij pisarniškega poslovanja. Na tem mestu naj zapišem, da cenimo vaše dosedanje predloge in nasvete pri razvoju novih evidenc in storitev.

Znanja, ki jih pridobite pri uporabi evidenc lahko uporabite tudi pri nadaljnjem kariernem razvoju.

Dobrote

Pomoč pri uporabi portala eTajnica.com je brezplačna - ker verjamemo, da se evidence lahko naredijo tako preproste za uporabo, da se lahko uporabljajo brez obsežnih navodil. Če stranka pokliče in nam zastavlja vprašanja, kako naj kaj naredi, nam pomeni, da je potrebna izboljšava - in to izboljšamo.

Najbolj pogosto so uporabljene kadrovske evidence, pošta in dostop do vpisanih, priloženih ali izdelanih dokumentov.

Stranke pravijo, da je naša največja konkurenčno prednost to, da so programi dosegljivi tudi od doma in na mobilnem telefonu.

Uporaba portala stranki prinaša znanja, ki se jih lahko uporabi tudi na drugih delovnih mestih ali v drugih podjetjih.

Brez tveganja lahko zapišem, da se bo poslovanje v prihodnje še bolj digitaliziralo in naš cilj je, da vas s širokim naborom evidenc, znanj in s pomembnimi informacijami za poslovanje, opremljamo tudi v prihodnje.

Ne morem vam obljubiti, da boste z uporabo portala eTajnica.com takoj dosegli izboljšanje poslovanja in manj opravkov z evidencami. Zagotavljam pa vam, da bodo izboljšave in poenostavitve obstoječega poslovanja pri redni uporabi kmalu vidne.

V primeru, da portal eTajnica.com ne bo izpolnil vaših pričakovanj, lahko naročnino kadar koli prekličete in prejmete povračilo naročnine za čas, ko portala niste uporabljali (od dne prekinitve naročnine do dne veljavnosti naročnine).

Svoja znanja lahko brezplačno poglobite s pomočjo navodil za uporabo programov, ki prinašajo znanja, ki jih je dobro imeti na pisarniškem delovnem mestu.

Lep pozdrav in prijeten dan
Tomaž Dagarin

Koristna povezava