Dosedanja predsednica Nataša Poljanec je predala vodenje Maji Fink, PA/TL 2018 iz Krke, d. d., Novo mesto.

Krka je bila prejemnica klubske zahvale za 20 letno donatorstvo klubu. Plaketo je prevzela direktorica Korporativne ekonomike Mojca Vidmar Berus.

Na slavnostni skupščini, ki so jo okronali z novo, šesto častno članico Tino Glavaš Radovanovič, sta priznanje za delo prejeli Jadranka Meglen in Tadeja Binder.

Predsednica Zveze klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije Suzi Asfour je oznanila prejemnico najvišjega priznanja Zveze. Kristalno priznanje bo prejela Vesna Medle, in sicer aprila na 3. Dnevu Zveze v Velenju. Slovesnosti so svoj pridih dodale članice vokalne skupine Mezzo in moderator Rado Trifkovič.

Dosedanja predsednica se je poslovila v svojem slogu, članice in goste je pogostila s tortami in poskrbela za glasbeno osvežitev s harmonikarjem Gašperjem Kavškom, Tina Nečemer pa je predstavila ročno izdelano naravno kozmetiko. Generalni sponzor skupščine je bila Krka, d. d., Novo mesto, prostor so jim omogočile Terme Krka, Cvetličarna Colarič je poskrbela za cvetje, vinar Sandi Dušič za penino in Marko Klinc za fotografiranje. Člani so hvaležni tudi donatorjem Brinoxu, Taxi Jože Jakše, Medicu, Nanokinetiku in Pakomu ter vsem, ki so kakorkoli vpeti v njihovo zgodbo, saj brez njih ne bi mogli uresničiti vseh začrtanih ciljev.

Besedilo: Klub
Foto: Marko KlincKoristna povezava