Videti srečo in radost v očeh nekoga drugega ... zame najlepše darilo! Ko srečo deliš, jo pomnoženo prejmeš. Zelo sem vesela, da smo uspele presenetiti ustanoviteljici Strokovnega kluba poslovnih sekretark in tajnic Maribor in jima z nazivom Častna članica izkazati globoko hvaležnost in spoštovanje za njuno izredno zavzeto in srčno delovanje ter velik doprinos klubu od ustanovitve 10. novembra 2003.

Tanja Sever je bila prva predsednica, kasneje podpredsednica in do nedavnega tajnica kluba. Je gonilna sila kluba, delovna in zelo požrtvovalna. Tako se je npr. z veliko vnemo in zavzetostjo tedne zakopala v delo, pregledovala in sortirala arhiv slik, pisala besedila ter koordinirala vzpostavitev nove, moderne spletne strani kluba, katera je prav ob 10. obletnici zagledala luč sveta in na katero smo še danes ponosne.

Marta Brezar je od samega začetka aktivna članica upravnega odbora in skrbi za finance kluba, s katerimi preudarno in vestno razpolaga. Je dobra duša kluba, ki članice razveseljujejo in vedno znova preseneča s kreativnimi rojstnodnevnimi čestitkami ter z veliko ljubeznijo pripravlja čudovita darilca za članice. Tako rekoč je tudi uradni fotograf kluba in piše prispevke za objavo na internetni strani kluba.

Obe povezuje globoko prijateljstvo in izkazuje spoštljiv odnos do ostalih članic ter vsesplošno delovanje v dobrobit kluba. Beseda hvala je premalo, da bi lahko izrazile hvaležnost za vse, kar sta prispevali. Bilo je čudovitih 15 let in v klubu se veselimo naslednjih skupnih 15.

Velik hvala iz srca!

Zapisala: Natalia Zorko, podpredsednica SKPST Maribor


Tanja Sever, Karin Grbec, desno Marta Brezar.

Koristna povezava