17. zbor članov Strokovnega kluba poslovnih sekretark in tajnic Maribor je potekal 1. marca 2018 na Fakulteti za naravoslovje in matematiko. Pregled leta je pokazal, da smo uspešno in finančno zelo gospodarno izpeljale vse zastavljene aktivnosti. Dragica Forjan je prejela posebno priznanje kluba za njeno dolgoletno zavzeto in požrtvovalno opravljanje funkcije podpredsednice. S tem je pomembno vplivala na ugled in razvoj, kakor tudi na pozitivno vzdušje znotraj kluba.

Izvoljene so bile nove članice v organe kluba. Po 6 letih je dosedanja predsednica Natalia Zorko funkcijo predala svoji naslednici Karin Grbec. V svojem nagovoru je Natalia med drugim izpostavila: »Funkcijo predsednice sem opravljala s ponosom in radostjo ter vanj vložila vso svojo srčno energijo. Skupaj z nalogami sem se kalila in spreminjala tudi jaz ter osebnostno rasla. Globoko hvaležna sem za to dragoceno izkušnjo.

Danny Kaye je dejal: »Življenje je eno veliko platno, na katerega je smiselno nanesti čim več barv. Le tako bo pisano in iskrivo.« V zadnjih 6 letih smo na naše klubsko platno nanesli veliko različnih odtenkov pisanih spominov. Hvala razširjenemu upravnemu odboru, da sem lahko delala z vami. Ponosna sem na vas in na vse, kar smo skupaj dosegle. Hvala tudi vsem članicam za udeležbo, pozitivno energijo in dobro voljo. S tem ste pomembno sooblikovale dogodke in prispevale svoj del k uspešni izvedbi le-teh.

Novi predsednici kluba iskreno čestitam in ji želim veliko ustvarjalne energije in radosti pri vodenju kluba ter da bi jo funkcija notranje bogatila in bo nekoč tako kot jaz s hvaležnostjo zrla na ta čas. V življenju namreč ni sreča tista, ki nas naredi hvaležne, ampak hvaležnost tista, ki nas naredi srečne.«

Natalii se zahvaljujemo za odlično in profesionalno vodenje kluba, Karin pa čestitamo in ji želimo veliko uspeha pri opravljanju te zahtevne in odgovorne naloge.

Po uradnem delu zbora je sledilo prijetno druženje ob slastnih dobrotah izpod spretnih rok članic.

Koristna povezava