Šteje 12 članic, ki sicer sestavljajo organe Kluba (Nataša, Albina, Vesna G., Vesna M., Mojca, Jadranka, Tadeja, Tina, Lili, Slavka in zadnji pridruženi Maja F. ter Maja O.).

Naša skupina se od ostalih klubov loči po tem, ker imamo svoje Odnose z javnostmi, določene v Statutu. Prav članice Odnosov so najbolj dejavne: skrbijo za voščila članicam, oblikujejo in objavljajo članke na internetni strani in v javnih medijih, oblikujejo in dopolnjujejo spletno stran, so moderatorice in najpomembneje: zbirajo donacijska sredstva, brez katerih ne bi mogle delovati. Vsaka ima svojo vlogo in skupina, ki je zadnjih devet let številčno nespremenjena, diha skupaj in se veseli skupaj tudi na osebnih srečanjih (fotografija: Mojčinih okroglih) in Motivacijskih dnevih. ADS je motor in srce našega kluba.

Na povabilo naše Jadranke smo septembrsko sejo imele v prostorih podjetja Hočevar, d. o. o. Uvodni del sestanka je bil namenjen pregledu preteklih dogodkov; pohodu na Veliko planino, ogledu Dolenjskega muzeja, TIC Novo mesto in novega Hotela Center. Uradno smo predstavile novo spletno stran. Posvetile smo se tudi pripravam na dogodke, ki sledijo: obisk podjetja v Beli krajini, delavnico ličenja z naslovom »Kako blesteti vsak dan« ter tradicionalnemu silvestrovanju. Določile pa smo tudi že datum skupščine ter začele s pripravami na Dan Zveze, ki ga bo naslednje leto soorganiziral naš klub.

Zapisala: Vesna Medle
Foto: Mojca LozarKoristna povezava